Les millors fotografies del Cap d'Any a tot el planeta

El món rep el 2022

Tal com marca la tradició, Sydney ha rebut l'any amb focs artificials a l'Òpera i el Pont de la Badia. Fotografia de Dean Lewis.

Un sacerdot xintoista rep la purificació abans d'anar a la cerimònia de Cap d'Any al temple Meiji de Tòquio. Fotografia de Kimimasa Mayama

Focs artificials per a rebre l'any nou des del gratacel Taipei 101, a Taiwan. Fotografia de Ritchie B. Tongo

Dues noies fent-se una fotografia a Pequín. La major part de les celebracions multitudinàries han estat prohibides a la Xina, per la covid. Fotografia de Wu Hong.

Una família enlaira un fanalet de llum, celebrant l'any nou a Dacca, la capital de Bangla Desh, on les celebracions multitudinàries han estat prohibides. Fotografia de Monirul Aman.

Dos policies vigilen la Plaça Roja de Moscou, buida de gent per la prohibició de fer festes pel Cap d'Any. Fotografia de Maxim Shipenkov.

Els focs artificials il·luminen l'Acròpolis, a Atenes. Fotografia d'Alexander Beltes.

Un espectacle de llums recreant l'Aurora Boreal ha servit per a rebre el cap d'any a Ginebra. Fotografia de Salvatore di Nolfi.

Al nostre país també han estat suspeses la majoria de celebracions. A València dos policies miren els focs a l'edifici de l'Ajuntament. Fotografia de J.C Cárdenas.

Un gran espectacle amb focs, làsers i drons ha rebut l'any nou a Londres. Fotografia de Vickie Flores.

A Nova York la tradicional festa a Times Square s'ha fet amb mesures excepcionals de control del nombre d'assistents. Fotografia de Sarah Yenesel.

Els focs il·luminen Valparaiso i Viña del Mar, a Xile. Fotografia de Lucas Aguayo.